Malliauto Oy, 4,5http://shl.fi/wp-content/uploads/2017/01/1445_logo_malliauto-oy.png
Saarikylientie 136570KaivantoFI

Malliauto Oy

Tutustu Malliauton laajaan Mercedes-Benz -autovalikoimaan Kangasalla ja Tampereella.

Kangasalalainen Malliauto on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2007, asiantuntevaa kokemusta meiltä löytyy kuitenkin jo 20 vuoden ajalta. Olemme erikoistuneet laadukkaiden Mercedes-Benz -autojen maahantuontiin ja huoltoon.

Palvelemme asiakkaita läheltä ja kaukaa, meille kannattaa ajella kauempaakin! Laatuumme luotetaan, meille huristellaan korjaukseen ja auton ostoon pidemmänkin matkan takaa. Ota rohkeasti yhteyttä Mercedes-Benz -asiantuntijaan!

Uudenveroiset Mercedes-Benzit Malliautosta

Meiltä saat uudenveroiset Mercedes-Benz -tuontiautot suoraan Saksasta. Olemme maahantuoneet laadukkaita MB-autoja vuosien ajan. Kannattaa kaartaa kauempaakin pihaan!

Valikoituja vaihtoautoja

Kauttamme saat myös valikoidut vaihtoautot, mutta kattavasta Mercedes-Benz-autovalikoimasta meidät tunnetaan! Meiltä MB-vaihtoautot ja muut mallikkaat merkit!

Malliautolta Mercedes-Benz -huollot, korjaukset ja purkuosat

Teemme myös Mercedes-Benz-autojen huoltoja ja korjauksia ammattitaidolla. Kauttamme saat myös MB-varaosia kuten moottoreita, vaihteistoja, vetopyörästöjä, sähköosia, auton sisustoja ja kori- ja peltiosia. Mallisarjamme käsittävät 19932011 A, C, E, S, ja ML-mallit.