Risto Helmiselle

Tottahan lehti luetaan, mitä pienempi, sitä tarkemmin.
Pieni tarkennus J. Hirvisaaren avustajan Helena Erosen sanomisiin lienee paikallaan. Vähemmistövaltuutetun paheksuttua poliisin ulkomaalaisiin kohdistamia henkilötietokyselyjä halusi Eronen tehdä pilaa valtuutetun kukkahattuilusta ihmettelemällä, miten poliisi saisi haluamansa tiedot, käsivarsinauhastako, jos ei kerran kysyä saa. Mautonta ehkä, mutta mistään kansanvihollisista ei Eronen puhunut.
Käsite ”kansanvihollinen” liittyneekin lähinnä vasemmistoon. Ainakin Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton entisellä nokalla, Josif Dzugasvilillä termi oli kovassa käytössä.
Soini-arviossani viittaus Millwallin kaulaliinaan oli vain melitamainen ihmettely rippipuvun, hautajaispalttoon ja kirjavan fanihuivin yhteensopivuudesta, ei muuta. No, kerrotaanhan sitä pidetyn jalkarättejä puolikenkienkin kanssa!
Minäkin kannatan puolueiden yhteistyötä kotimaisen köyhyyden vähentämiseksi. Toteutetut toimet ovat vaan olleet riittämättömiä ja nekin pahasti myöhässä. Ahneuden torjunnassa taas näyttää päättäjiltä puuttuvan jopa se kuuluisa tahtotila.
Nautitaan vaan Kukkiasta niin kauan, kun siellä vielä vettä on! Tyhjenee nimittäin aika holjakkaasti.

Hannu Uusikartano
Puutikkala

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?