Kyllikit muuttivat Sydiksen suojiin

Nettiremontti: uusia toimintoja otetaan käyttöön pala kerrallaan

Sydän-Hämeen Lehden uusia nettityökaluja rakentavat Janne Kujanen ja Jouni Salo Lähimediasta auttoivat Maitolaiturin Kyllikkejä eli Tiina (vasemmalla) ja Hanna Keinoa alkuun uusien sivujen kanssa.

Sydän-Hämeen Lehden uudet nettisivut rakentuvat vähitellen tuttuun osoitteeseen www.shl.fi. Maanantaina avatuille sivuille päivittyy jatkuvasti uutta sisältöä ja toimintoja. Sivujen kautta on muun muassa jo jätetty ensimmäisiä rivi-ilmoituksia uudelle Kymppipaikalle, joka löytyy sekä netistä että paperilehdestä.

– Kymppipaikalta järjestellään osumat jalkapallossa. Ilmoituksen hinnasta napattu nimi voisi viitata myös tikanheittoon, päätoimittaja Tommi Liljedahl sanoo.

Nettisivuilla noudatetaan samaa osastointia, jonka mukaan paperilehdenkin sisältö on jaettu.

Näköislehti ja kaikkiin muutkin toiminnot ovat toistaiseksi vapaasti muidenkin kuin rekisteröityneiden kanta-asiakkaiden käytössä.

– Eniten kysymyksiä on herättänyt keskustelupalsta. Jokaista juttua voi kommentoida jo nyt, ja odotettu keskustelusivusto avautuu lähipäivinä entistä monipuolisempana, Liljedahl lupaa.

Maanantaina Sydän-Hämeen Lehden suojiin muuttivat myös Maitolaiturin Kyllikit. Hanna ja Tiina Keinon maaseudunmakuisella blogilla on jo nykyisin satoja säännöllisiä lukijoita. Kirjoittajat suoltavat sivuilleen sisältöä sellaisella tahdilla, ettei tavanomaisen blogisivuston tila tahdo riittää.

Uudessa osoitteessa maitolaiturinkyllikit.shl.fi

Kyllikit saavat sivuston ulkoasun ja rakenteen omiin käsiinsä. Lisäksi entistä useampi paikallinen lukija löytää aitoolais-kuhmalahtelaisen kaksikon hulvattomat ja elämänmakuiset tarinat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?