Mikkolan Navetalle tulee puuhakas lauantai

Käsityökahvila käynnistää Mikkolan Navetan  lauantaipäivän kello 10, jolloin kahvilassa voi lyhentää niin verhot kuin housunlahkeetkin joko ompelukoneella tai saumurilla Käsityöläiset neuvovat sekä uusien virkkuu- ja neuletöiden aloittamisessa että keskeneräisten jatkamisessa. Hilpeä joukko antaa apuaan aina kello 14 saakka.

Mikäli pelkkä käsityöterapia ei riitä, alkaa kello 12 parin tunnin maksullinen luento ja työpaja Koskettamisen taide: havaintoja ja havahtumisia kohtaamisten ja kosketusten maailmasta. Työnohjaaja, soveltavan draaman ohjaaja, kouluttaja Mirja Muurimaa on käyttänyt vuosia kuuntelevaa kosketusta työssään kehitysvammaisten parissa. Hän on myös kirjoittanut aiheesta Kehitysvammaliiton julkaiseman kirjan Kuunteleva kosketus. Tamperelainen tartuttaa intoa, iloa ja huumoria tilannekomiikasta.

Samaan aikaan kello 12 alkaa nelituntinen Luomuran keskusteluiltapäivä, jonka teemana ovat pientalojen ilmanvaihto, klapilämmitys ja hengittävät rakenteet. Keskustelu aiheesta alkaa kello 13. Tilaisuudessa voi tutustua myös Luomutaloja-näyttelyyn.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?