Posti naapurin laatikossa

Torstaiaamuna 14.6. löysin postilaatikostani Aamulehden lisäksi minulle osoitetut aikakauslehden ja kirjeen. Muuta selitystä ei liene, kuin että ne olivat aikaisemmin joutuneet jonkun naapurini postilaatikkoon, ja hän on sitten käynyt pudottamassa ne oikeaan laatikkoon.

Erehtyminen on postinjakelussakin inhimillistä. Näitä väärään laatikkoon vietyjä lähetyksiä on viime aikoina ollut ehkä tavallista useammin, meillekin on tullut naapurin postia, joten jakeluketjun jossakin osassa on nyt vähän huolimattomuutta. Toivottavasti asia pian korjautuu.

Lämmin kiitos sille naapurille, joka tällä kertaa oli heti hoitanut asian, ja sama kiitos mahdollisille muillekin naapureille, jotka osaavat erottaa oman postinsa naapurin postista ja jatkavat postinjakajan työtä.

PAUL TIILILÄ

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?