Aitoon bussipysäkki muuttui haisevaksi kaatopaikaksi

Aitoon keskustan bussipysäkki on kuin kaatopaikka. Illat ja yöt katoksessa istuvat mopopojat ja -tytöt kylvävät kaikenlaista törkyä ympärilleen ja kuseskelevat nurkkiin niin että katos haisee kuin ketunpesä.

Bussipysäkki pitäisi palauttaa oikeaan käyttötarkoitukseen. Nyt bussit ajavat suosiolla parikymmentä metriä ohi, sillä etenkään iäkkäämmät kulkijat eivät halua pysäkin kohdalla ulos autosta.

Roskikset ovat aivan liian pieniä, eikä niitä tyhjennetä koskaan. Jos joku roska joskus vahingossa päätyisi astiaan, niin naakat levittelevät ne aamuun mennessä pitkin kylänraittia.

Nyt mopopojilla on vallalla uusi vaarallinen villitys. Roskista kasataan tielle kekoja, joiden yli viritetyillä mopoilla ajellaan.

Nuoret kuskit kurvailevat tiellä holtittomasti ja pörräävät kahdeksikkoa muusta liikenteestä piittaamatta. Poliisi voisi poiketa paikalla katsomassa tolkutonta vauhtia kulkevia ja älytöntä ääntä pitäviä mopoja ennen kuin sattuu jotain vakavampaa.

Meteli jatkuu aamuyölle saakka. Viritetyissä koneissa on niin terävä ääni, että se kantaa Kukkolaan saakka. Sääli heitä, joiden pitäisi päästä aamulla varhain töihin.

Kyläläinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?