Aitoon nuoriso osaa!

Aitoo, bussikatos

Siivottu bussikatos

Aitoon bussipysäkillä notkuvat nuoret ovat nostaneet kissan pöydälle ja ryhtyneet siivoamaan Aitoon epävirallista nuorisotilaa eli bussikatosta. Kimmokkeen nuoret saivat Sydän-Hämeen Lehdessä olleesta mielipidekirjoituksesta, jossa nimimerkki Kyläläinen oli suivaantunut bussipysäkin roskaisuudesta.

– Asiahan on niin, että kyllä me moponuoretkin osaamme ja haluammekin siivota jälkemme, kertoo Pauli Rantanen, 15 v.

– Joskus tällaiseen ryhtyminen vaatii vain kimmokkeen ja ahkeran luonteen, ja sitähän meistä kaikista löytyy.

– Aitoossa ja koko kunnassa ongelmana on, ettei nuorille ole paikkaa, missä hengata, toteaa

bussikatos, siivous

Akke Korkiakangas (vasemmalla), Jani Äyräväinen, Pauli Rantanen, Aleksi Tammi, Aaron Forsström ja Peetu Nieminen putsasivat bussikatoksen roskista ja tupakantumpeista. Katoksen edusta myös haravoitiin.

, 16 v.

– Koululle ei saa mennä, pankin luona oleminen on kiellettyä jne. Olisikohan aika kunnan saada tehtyä Laivarannan rakennukset viimeinkin kuntoon? Työhalua meiltäkin kyllä löytyy, kunhan saisimme tarvikkeet kunnan puolesta!

Aitoon nuoriso osaa!

Aitoon bussipysäkillä notkuvat nuoret ovat nostaneet kissan pöydälle ja ryhtyneet siivoamaan Aitoon epävirallista nuorisotilaa eli bussikatosta. Kimmokkeen nuoret saivat Sydän-Hämeen Lehdessä olleesta mielipidekirjoituksesta, jossa nimimerkki Kyläläinen oli suivaantunut bussipysäkin roskaisuudesta.

– Asiahan on niin, että kyllä me moponuoretkin osaamme ja haluammekin siivota jälkemme, kertoo Pauli Rantanen, 15 v.

– Joskus tällaiseen ryhtyminen vaatii vain kimmokkeen ja ahkeran luonteen, ja sitähän meistä kaikista löytyy.

– Aitoossa ja koko kunnassa ongelmana on, ettei nuorille ole paikkaa, missä hengata, toteaa Akke Korkiakangas, 16 v.

– Koululle ei saa mennä, pankin luona oleminen on kiellettyä jne. Olisikohan aika kunnan saada tehtyä Laivarannan rakennukset viimeinkin kuntoon? Työhalua meiltäkin kyllä löytyy, kunhan saisimme tarvikkeet kunnan puolesta!

Kommentit (5)

  • Valvoja

   Jossain määrin kyllä, mutta miksi te osapuolet (vanhat ja nuoret) hankaatte yhteen kivenkovaa noin pienessä yhteisössä? Täyttä logiikkaa kummallakaan osapuolella ei näytä olevan. Sopeutuminen on päivän sana.

 1. kyläläinen

  Voisko mitenkään poistaa näitä katoksia kokonaan ja jättää vain pysäkinmerkin päästäis näistä mätäpaiseista eroon.Nyt nämä nuoret ovat vanhallamyllyllä tekemässä pahojaan.Varmaan polttavat sen myllyn ja jollekkin pitää sattua jotain pahaa ennen kuin vanhemmat herää.Eilen eräs pussipysäkin nuorista myi autosta alaikäiselle tupakkaa…(kuvassa olevista )

 2. moore

  Voisko mitenkään poistaa näitä katoksia kokonaan ja jättää vain pysäkinmerkin päästäis näistä mätäpaiseista eroon.Nyt nämä nuoret ovat vanhallamyllyllä tekemässä pahojaan.Varmaan polttavat sen myllyn ja jollekkin pitää sattua jotain pahaa ennen kuin vanhemmat herää.Eilen eräs pussipysäkin nuorista myi autosta alaikäiselle tupakkaa…(kuvassa olevista )

  • Rektor

   Mikä näistä nuorista oikein tekee ”mätäpaiseita”? Naívius on peruspiirre lapsilla, nuorilla ja vähän vanhemmillakin. Jos he tekevät tuhojaan, he myös korjaavat virheensä. Ja jos kuvan bussipysäkki poistettaisiin, kasaantuisivat nuoret vain jonnekin toisaalle riesaksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?