Keskustelupalsta avautuu

Odotettu keskustelusivusto avautuu juhannuksen kunniaksi. Kirjaudu käyttäjäksi ja jaa mielipiteesi. Tuoreimmat kirjoitukset tulevat nousemaan myös Sydän-Hämeen Lehden nettisivujen etusivulle.

Keskustelupalsta avautuu osoitteessa http://keskustelu.shl.fi/

Odotettu keskustelusivusto avautuu juhannuksen kunniaksi. Kirjaudu käyttäjäksi ja jaa mielipiteesi. Tuoreimmat kirjoitukset tulevat nousemaan myös Sydän-Hämeen Lehden nettisivujen etusivulle.

Kommentit (3)

 1. Kirsi

  Sappeen kesäteatterissa esitettävä noin 7 veljestä on oikea helmi. Olimme mieheni kanssa sitä katsomassa 7.7. ja varsinkin teatteriryhmän improvisointikyky teki vaikutuksen. Juuri ennen esityksen alkua tuli rankkasadekuuro, minkä johdosta kaikki oli aivan märkää. Sateen loppumisen ilo jaettiin yleisön kanssa. Seuraavaksi näyttelijöiden toimesta saateltiin yleisöstä pois yksi liian äänekäs henkilö. Senkin tilanteen näyttelijät ottivat haltuunsa impron keinoin, pääosanäyttelijät vetivät penkin alleen ja alkoivat seurata yleisönä katsomon tapahtumia. Sen jälkeen hauskasti kerrattiin edellinen kohtaus ja näytelmä jatkui edelleenkin improvisoiden. Menkää ihmeessä katsomaan Sappeen tämän kesän pläjäys. Iso peukku Eurooppa neljän teatteriryhmälle. Kesäasukkaat Kirsi ja Tuomas

  Vastaa
 2. Jani-75

  Olen katsellut eri puolueiden vaalisivuja ja kokoomus vie voiton siellä on miesehdokkaita jotka on vartuneempaa väkeä ja naisehdokkaita jotka ovat nuoria saapikkaisiin ja nahka-asuihin pukeutuvia naisia:)

  Vastaa
 3. ratin takaa

  Nyt on maanantai-ilta, 4.3.13. Ajelin juuri kotiin Pälkäneeltä päin Luopioisten suuntaan. Koko päivän on tuiskunnut lunta, kinostunut tien laitoihin, osin myös ajoradalle. Kaikenkokoiset autot nostattivat pöllyävän lumipilven. Niin teki edelläni ajava autokin. Onneksi koetin pitää etäisyyttä siihen. Luopioistentiellä Aitoossa klo 19.50 Vilpuntien ja Silmontien välimailla tuli jälleen auto vastaan. Lumipilvi pöllysi edelleen koko tien leveydeltä, kun äkkiä näin oman kaistani reunassa lumipilvessä vaaleat saappaat. Ehdin väistää kaistaltani keskemmälle. Kaksi tyttölastahan siinä rinnakkain oli menossa samaan suuntaan kuin liikennekin. Pimeässä ilman minkäänlaista heijastavaa pintaa.
  Aitoossa voisi nyt olla tien laidassa paljon kynttilöitä. Ja mediassa otsikko autoilijasta, joka ajoi viattomien nuorten päälle.
  Ensimmäinen reaktioni oli raivo. En voinut jäädä siinä kelissä keskustelemaan. Sen verran pysähdyin, että huusin heille: ”Käyttäkää heijastinta. Se oli lähellä!”
  Nyt huudan näin kirjoittaen, sydän vieläkin niin sanotusti pamppaillen.

  Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>