Tämähän on yhtä sirkusta

Heikki Takkinen esiintyy Sahalahden markkinoilla

Monet vähän varttuneemmat nuoret muistavat Heikki Takkisen TV 1:n Noppa -lastenohjelmista 1970-luvulta. Lastenohjelmien jälkeen Heikki on työskennellyt muun muassa elokuvan parissa tuottajana ja ohjaajana. Sahalahden markkinoilla Heikki on luvannut esittää taikatemppuja.

– Kiinnostus taikatemppuihin syntyi jo lapsuudessa Kemissä vierailevaa sirkusesitystä katsoessani. Myöhemmin olen temppuillut niin television lastenohjelmissa kuin muuallakin, tosin en koskaan päätoimisesti. Olen esiintynyt ja jatkan esiintymistä vain niin kauan kuin se on hauskaa myös itselleni, kertoo Heikki.

Heikki esiintyy yhdessä nuorten sirkustaiteilijoiden Venla Takkisen ja Oskar Raskin kanssa Sahalahden markkinoilla. Kello 11 markkinalavalla, yrittäjätalon itäpäädyssä, on luvassa on taikuutta, jonglöörausta ja muitakin sirkustemppuja.

Venla ja Oskar ovat molemmat valmistuneet Lahden sirkuskoulusta. Nykyisin Oskar johtaa nuorten artistien omaa Sirkus Aikamoista ja Venla opettaa sirkusta lapsille.

Heikki, Venla ja Oskar ovat luvanneet pitää oman esityksensä jälkeen koko perheen pienen sirkuskoulun – opettaa joitakin temppuja ja esiintyä yhdessä yleisön kanssa. Joten kaikki mukaan temppuilemaan!

 

Sahalahden markkinat la 30.6. kello 9–14 yrittäjätalon pihassa

klo 9 myynti alkaa klo 10 markkinoiden avaus: Kangasalan soittokunta klo 11 pikkusirkus ja lasten sirkuskoulu: Heikki Takkinen, Venla ja Oskar Rask klo 12 moottorisahataiteilija Markku Tuominen klo 13.30 arvonnat   Ohjelmalava sijaitsee yrittäjätalon itäpäädyssä Markkinajatkot: Sahalahden Krouvi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?