Sahalahden markkinat la 30.6. klo 9-14

Johan on markkinat!

Sahalahden markkinoiden aurinkoinen tunnelma vetää sekä kävijöitä että myyjiä.

Markkinoilla on aina oma ainutlaatuinen tunnelmansa: kauppa käy ja vilskettä riittää. Kesä saa suomalaiset liikkeelle – satoi tai paistoi.

Sahalahden Suvipäivien perinteiset markkinat järjestetään lauantaina 30.6. Myynti ja muut tapahtumat keskittyvät yrittäjätalon ympäristöön. Tänä vuonna markkinoiden järjestelyistä vastaa Sahalahti-Seura.

Markkinalauantaina tori on olohuone, jonne kannattaa tulla ajan kanssa katselemaan, viihtymään ja kauppoja tekemään. Myynti alkaa kello 9. Markkinoiden avaussävelet puhalletaan ilmoille Kangasalan soittokunnan toimesta esiintymislavalla kello 10.

Torilta löytyy mm. sesongin taatusti tuoreita vihanneksia, makeisia, tekstiilejä, tyrnituotteita, lihajalosteita, leipomotuotteita, käsitöitä, laukkuja, sukkia,… – siis melkein kaikkea mahdollista, mitä ihminen saattaa

tarvita.

Useat alueen yritykset ovat mukana markkinamenossa, joten kannattaa pistäytyä kurkistamassa myös liikkeiden sisätiloihin.

Lisäksi monet sahalahtelaiset yhdistykset pystyttävät pöytänsä torille: myynnissä on ainakin arpoja, leivonnaisia, lettuja ja makkaraa.

Markkinalauantaina voi poiketa myös kirjastoon kesälukemista lainaamaan. Sahalahden kirjaston ovet ovat avoinna markkinoiden ajan ja Kirjanystävät pitävät siellä ”katukeittiötä”.

 

Lasten markkinat

Markkinoilla on tarjolla mukavaa ohjelmaa myös lapsille. Kello 11 markkinatorin esiintymislavalle nousee sirkusryhmä. Luvassa on taika- ja sirkustemppuja sekä pieni sirkuskoulu.

Lasten ja hevosystävien iloksi markkinoille saapuu myös heppa ja poni. Talutusratsastusta järjestetään, jos sää suinkin sallii. Myös pomppupaikka ja pelejä saataneen paikalle.

Tervetuloa Sahalahden markkinoille koko perheen kanssa!

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?