Sahalahden kuvia

Sahalahden miehiä Haapaniemen myllyn ruuhessa 1920-luvun lopulla.

Viime vuoden aikana Sahalahdella kerättiin ja arkistoitiin vanhoja valokuvia. Projektia vetivät Irene Karanka ja Martti Seppälä – arkistoon saatiinkin tallennettua paljon arvokasta materiaalia, sahalahtelaista kulttuurihistoriaa. Kuvista koottiin näyttely, joka oli esillä viime kesänä makasiinilla ja kirjastolla.

Tänä vuonna kuvista tehdään neljän kortin sarja, joka kuvaa 1900-luvun alkupuolen Sahalahtea, maisemia ja ihmisiä. Kortit tulevat myyntiin Sahalahden Suvipäiville.

Myynnissä on edelleen myös muutama vuosi sitten julkaistuja maisemakortteja, jotka on tehty Jouni Valkeeniemen ottamista Sahalahti-kuvista. Korttikauppoja voi tehdä esimerkiksi Sahalahden markkinoilla, Sahalahti-Seuran osastolla.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?