Kristilliset motoristit kääntävät kahvaa

Gospel Riders -kerhon Operaatio Jerikossa motoristit kiertävät kahvaa Jumalaa ylistäen ja rukoillen, että pahoinvoinnin, valheen ja monenlaisen epäjumalanpalveluksen muurit sortuvat Suomessa kuin Jerikon kivimuurit konsanaan.

Kesäkuun 11. päivänä Janakkalasta startannut Gospel Riders -kerhon moottoripyöräkiertue pysähtyy torstaina 5.7. Vehoniemessä. Automuseolla kello 17 alkavassa tilaisuudessa on mukana muun muassa trubaduuri Vesa Wallenius.

Kristillinen motoristikiertue kulkee kuukauden verran pitkin Suomea. Operaatio Jerikon nimellä kulkevan maratonajon taustalla on toisaalta huoli, mutta vielä enemmän usko ja toivo.

Huoli maamme hengellisestä, henkisestä ja taloudellisesta tulevaisuudesta on pannut gospelriderit rukoilemaan – ja sehän käy hyvin myös tien päällä ja kypärän sisällä. Olennaista Operaatio Jerikossa ei ole vain ajaminen, vaan myös lukuisat tapahtumat ja kohtaamiset kymmenillä eri paikkakunnilla, joihin motoristijoukko parkkeeraa.

Ajeluun osallistuu mukava perusjoukko koko kuukauden ajan, mutta suurimmalta osalta kokoonpano vaihtelee matkan varrella. Ajo päättyy heinäkuun 6. päivänä samaan paikkaan, mistä se alkoikin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?