Yleisurheilu: Youth Athletics Gamesissa kisaili 2500 nuorta

Topi Rönni hyppäsi pituuden pronssia

Topi Rönni piti Luja-Lukon värejä esillä Youth Athletics Gamesissa. Laitikkalalainen oli paras kahdeksanvuotias yhdeksänvuotiaiden sarjassa.

Pälkäneen Luja-Lukon Topi Rönni oli paras kahdeksanvuotias pääkaupunkiseudulla kesäkuun lopussa kisailluissa Youth Athletics Games-kisoissa, joissa oli mukana 2500 nuorta.

Rönni sijoittui yhdeksänvuotiaiden poikien pituuskisassa kolmanneksi. Parikymmentä senttiä ennätyksestään jäänyt laitikkalalainen leiskautti parhaallaan 368. Kisan voittanut raahelainen Arttu Heilala oli omilla metriluvuillaan hyppäämällä yli neljän metriä. Atte Korttehisto loikkasi kakkoseksi tuloksella 384. Heilala ja Korttehisto ovat vuoden Rönniä vanhempia.

Hyppytekniikan kanssa tuskaillut Rönni kävi viimeisestä mitalisijasta tiukkaa senttipeliä. Neljänneksi tullut Emil Porvari hyppäsi 367 ja viidenneksi tullut Oskari Raki 366. Kuudes sija meni Johannes Virtaselle tuloksella 365.

Topi Rönni selvitti tiensä myös yhdeksänvuotiaiden poikien 40 metrin finaaliin. Alkuerissä Topi oli kuudenneksi nopein 45 pojan joukossa. Pieni nukahdus finaalin lähdössä vei mitalimahdollisuudet, ja loppukilpailussa sijoitus oli viides. 600 metrillä kova alkuvauhti kostautui, ja Luja-Lukon ainoa Youth Athletics Games -edustaja hyytyi sijalle 11.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?