Rytmikone polkaisi maanantain käyntiin

Joskus käy niin, että on liikkeellä auttamatta vajavaisen kaluston kanssa. Kirkastus-maanantain avanneella The Irrationals-keikalla ei tehnyt mitään muutaman vuoden ikäisellä digikameralla, koska se ei osaa tallentaa videota. Still-kuviin taas ei tallennu groove ja energia, jonka rytmikone Rokkiliiteriin loi.

Kotikylän moottoriturpa Tyko Haapala on ilmiselvä Tommy Lindgrenin manttelinperijä, ja myös Irrationalsin musiikin lähin vertauskuva löytyy Don Johnson Big Bandin musiikkityylien sulatusuunista.
Energinen Haapala ei tyytynyt pelkästään mikrofoniin, vaan järjesti välillä rumpalin kanssa rumpubattlen, jossa lyömäsoittajat takoivat toisiaan suohon.

 

 

Kommentit (3)

  1. Myllyojan tremolo

    Jep, bändi oli aivan mainio – jätkät olivat erinomaisia soittajia ja muusikoita, itse Tykopaatti tietty rrrautaa (vähän lisää michaelmonroeta kehiin, niin se on siinä!) ja musa tosi menevää ja kansainvälistä. Tästä kuullaan vielä muuallakin kuin Aitoossa!

  2. Myllyojan tremolo

    Jep, bändi oli todella mainio! Kaverit olivat täysiä virtuooseja soittajina, Tykopaatti katu-uskottava ja taidokas (lisää michaelmonroeta niin se on siinä!), musa ihan kansainvälistä ykkösbilekamaa. Tästä kuullaan vielä muuallakin kuin Aitoossa!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?