Yleisö otti Rampin omakseen

Ramppi-teatterin kantaesitys Poika varjoiselta kujalta sai sekä kriitikoiden että yleisön jakamattoman kiitoksen. Se näkyi myös katsojaluvuissa. Näytelmä keräsi jälleen katsomot täyteen. Kauden aikana näytelmän näki lähes 6700 katsojaa yli 50 paikkakunnalta. Katsomon täyttöaste oli jälleen sata prosenttia. Näytelmä saavutti myös yhden näytöksen katsojaennätyksen: Lions Club Harjulan tilausnäytännössä oli 434 katsojaa. Kaikkiaan Ramppi-teatteria on käynyt katsomassa yli 83 000 henkeä.

Viimeisen esityksen jälkeen Ramppi-teatteri palkitsi perinteensä mukaisesti kunniakirjoin kolme ansioitunutta näyttelijää. Vuoden ramppilaiseksi nimitettiin Mika Eerola merkittävästä työstään teatterin hyväksi paitsi näyttelijänä myös nuorten kasvattajana. Vuoden nuorten tulokkaiden kunniakirjan saivat sisarukset Jenni ja Tino Leinonen, molemmat ensimmäisistä isoista rooleistaan Ramppi-teatterin näyttämöllä.

Suomen Harrastajateatteriliitto on myöntänyt liiton hopeiset ansiomerkit Raimo Willgrenille ja Jussi Saarelle monivuotisesta, pyyteettömästä ja menetyksellisestä työstä harrastajateatterin hyväksi. Merkit kunniakirjoineen luovutettiin saajille samassa yhteydessä kuin Ramppi-teatterin omat tunnustukset.

Poika varjoiselta kujalta Ramppi-teatterissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?