Petri Ketola palkittiin Vuoden Mallikkaana

Virve Numminen (vasemmalla) ojensi Petri Ketolalle kukat ja kunniakirjan.

Pälkäneen MLL palkitsi muksujuoksujen yhteydessä Vuoden Mallikkaan. Kolmatta kertaa jaettu tunnustus meni liikuntasihteeri Petri Ketolalle, joka tekee pälkäneläislasten ja -nuorten hyväksi paljon enemmän kuin häneltä voisi viran puolesta vaatia.

– MLL:lle on järjestenyt esimerkiksi salivuoroja, puheenjohtaja Virve Numminen kiitteli.

Ennen Ketolaa Mallikkaana on palkittu Jukka Kittilä ja Paula Eloranta. Niitty-Seppälän isäntä Jukka Kittilä on rakentanut Kesätorin yhteyteen maksuttoman puuhamaan, jota paikkakuntalaiset, mökkiläiset ja muut lapsiperheet arvostavat. Kesällä eläkkeelle jäänyt seurakunnan nuorisotyöntekijä ”Papu” Eloranta puolestaan kasvatti kolme sukupolvea pälkäneläisiä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?