Sahalahden Krouvin kesän päättäjäisissä riittää valoa ja ääntä

Sahalahden Krouvin pihamaa muuttuu festivaalialueeksi 24. – 25. elokuuta, kun ravintola viettää kesän päättäjäisiään. Etupihalle nousee lava äänentoistolaitteineen ja valoineen. Tapahtuman järjestäjien Sonemarin ja rockbändi NMT:n mukaan festivaaleilta ei tule puuttumaan ääntä ja valoa.

Viikonloppuinen festivaali alkaa perjantaina rauhallisemmissa tunnelmissa. Tuolloin ulkolavalla soitetaan akustista musiikkia NMT Acousticin ja trio Deliriumin tahdissa. NMT:n esittämät suomirock-kipaleet ja menevät juomalaulut saavat jatkokseen Deliriumin esittämät metalli- ja rock-klassikot aina 70-luvulta nykypäivään. Sisätiloissa on paikalla dj ja mahdollisuus laulaa karaokea.

Lauantain päätapahtumassa jatketaan juhlatunnelmaa, kun duo Hurppa & Kimi viihdyttävät kuulijoita suomikappaleilla humpasta heviin. Kello 22 lavalle nousee NMT, joka vetäisee parin tunnin rock- ja bilesetin. Puolelta öin ilta jatkuu sisätiloissa dj:n tahdissa aina kello 2.30 saakka.

Sahalahden Krouvin kesänpäättäjäisfestivaalit alkavat 24.8. kello 21 ja lauantaina kello 20.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?