Sillalta lensi kivi päin tytärtä

Veneen kyydissä ollut selvisi mustelmilla, kun Kostianvirran kävelysillalta heitettiin nyrkinkokoisella murikalla perjantaina.

Olimme perjantaina illansuussa veneilemässä Pälkäneellä ja ajellessamme noin viiden aikaan joella, kävelysillalle oli kerääntynyt joukko teini-ikäisiä poikia katselemaan. Tai niin minä luulin, sillä alittaessamme siltaa joku pojista heitti pienen nyrkin kokoisella asfaltinpalasella venettämme.

Murikka osui tyttäreeni. Tällä kerralla selvittiin pelkällä mustelmalla, mutta mahdollisuudet pahempaan olivat olemassa. Eikö nuoret vieläkään ymmärrä kuinka vaarallista on ”kivittää” ohi kulkevia kulkuneuvoja.

Turvallisesti vesillä?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?