Vaarallista leikkiä: Koulupojat hyppivät kävelysillalta Kostianvirtaan ja kivittivät veneitä

Vanhemmat puuttuivat surmanhyppyihin sillalta

Kostianvirran kävelysillalta hypittiin viime viikolla veteen. Perjantai-iltana sillan ali kulkenutta venettä heitettiin asvalttilohkareella.

Monet ohikulkijat hieraisivat viime viikon lämpiminä päivinä silmiään, kun märkiä uimareita kömpi esiin Kostianvirran sillan alta. Kouluikäisiä poikia kiipesi kävelysillan kaiteelle ja hyppi veteen.

Kaiteelta kertyy vajaan kymmenen metrin pudotus virtaan, jonka keskikohdalla on vettä kaksi ja puoli metriä. Pohjalla on monenlaista törkyä, sillä toisinaan sillalta heitellään veteen jopa polkupyöriä. Vaikka vettä olisi muuten riittävästi, pyörän tai tukin kohdalle sattuva hyppääjä voisi menettää henkensä tai halvaantua loppuiäkseen.

Vanhemmat olivat tietämättömiä surmanhypyistä, sillä lapset olivat kertoneet menevänsä uimarannalle. Tieto levisi kuitenkin pian facebookin välityksellä, ja hyppely lopetettiin nopeasti.

Aiemmin kesällä hengenvaaralliseen villitykseen puututtiin Valkeakosken suunnalla.

Kostianvirran sillalla on syyllistytty hyppimisen lisäksi muuhunkin vaaralliseen hölmöilyyn. Veneilijä kertoo mielipidepalstalla, että perjantaina viiden aikaan sillalta heitettiin nyrkinkokoinen asvalttilohkare veneeseen. Se osui kyydissä olleeseen matkustajaan.

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?