Jumppamaraton: Kesämakkaroille annetaan kyytiä

Kesän viimeiset ulkojumpat Kuhmalahdella

Talvella jumppamaraton pidettiin seurakuntatalolla.

Kuhmalahdella otetaan viimeiset kesähiet irti jumppamaratonin merkeissä sunnuntaina 26.8. Puntarin kentällä jumpataan kello 13 alkaen ja liikuntamuoto vaihtuu aina tasatunnein. Mukaan voi tulla oman jaksamisen ja kiinnostuksen mukaan niin monelle tunnille kuin haluaa.

Jumppamaraton aloitetaan kahvakuulailulla, johon mukaan tarvitsee oman kuulan. Seuraava tunti on omistettu kunto-taekwondolle, jossa olympialaisistakin tutun kamppailulajin liikkeitä tehdään musiikin tahdissa. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä kahvakuulailuun tai kunto-taekwondoon osallistuville, vaan mukaan voivat tulla ensikertalaisetkin.

Kello 15 aletaan antaa kesämakkaroille kyytiä perusjumpan muodossa. Jumppaan voi ottaa mukaan lisätehoa antamaan käsipainot, mikäli sellaiset sattuu nurkista löytymään. Perusjumpan jälkeen irrotellaan ja pidetään hauskaa kuntotanssin tahdissa. Kuntotanssissa yhdistellään eri tanssimuotoja ja saadaan syke kohoamaan kuin huomaamatta.

Neljän tunnin uurastamisen perään aletaan huoltaa kesäkehoa syyskuntoon. Kello 17 alkaa kehonhuoltotunti, johon kannattaa varata mukaan lämmintä vaatetta, jotta lihakset pysyvät lämpiminä venyttelyn ja verryttelyn ajan.

Jumppamaraton on kaikille avoin liikuntatapahtuma, jonka järjestää Kuhmalahden Kisa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy Kisan nettisivuilta.

 

 

 

Jumppamaraton 26.8. Puntarin kentällä

13.00      Kuulaillen kuntoon – kahvakuulailu

14.00      Sivupotkuilla solakaksi – kunto-taekwondo

15.00      Kesämakkaroille kyytiä – perusjumppa

16.00      Tanssien timmiksi – kuntotanssi

17.00      Kesäliikkujan syyshuolto - kehonhuolto

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?