Liikuntaleikkikoulun syyskausi käynnistyy Kuhmalahdella

Kuhmalahden Kisan liikkari.

Liikuntaleikkikoulun syyskausi käynnistyy Kuhmalahdella sunnuntaina 9.9. kello 17. Pentosalissa kokoontuva ”liikkari” on tarkoitettu 3–5-vuotiaille. Liikuntaleikkikoulu noudattaa Nuori Suomi -ohjelmaa ja sen järjestää Kuhmalahden Kisa.

Nuoren Suomen Liikuntaleikkikoulu on lasten monipuolinen, tavoitteellinen ja hauska liikuntaohjelma. Sen vahvuutena on lasten liikunnallisen kehityksen pohjalta rakennetut tuntimallit ja koulutetut aikuiset ohjaajat.

Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua.

Lapset saavat jokaiselta tunnilta hauskan liikunnallisen kotitehtävän, joten iloinen liikunta jatkuu myös kotona yhdessä perheen kanssa.

Kuhmalahden liikuntaleikkikouluun voi ilmoittautua 3.9. mennessä Tiinalle 040 7011 020 tai tiinakeino@hotmail.com. Lisätietoja liikkarista löytyy myös Kuhmalahden Kisan nettisivuilta kisa.nettisivu.org/toimintaa/

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?