Nosturi kaatui, onnea mukana

Nosturi kaatui Pälkäneellä rivitalotyömaalla keskiviikkona.

Lautapinoa nostanut nosturi kaatui maan petettyä sen jalkojen alta keskiviikkona iltapäivällä. Nosturin puomi tömähti maahan vajaan parinkymmenen metrin päähän naapuritontilla sijaitsevasta omakotitalosta.

– Olin juuri ollut pihassa koiran kanssa ja takaisin talolla, kun rysähti. Tilanteessa kävi kyllä onni onnettomuudessa ja paras mahdollinen säkä sikäli, että työmaalla eikä pihamaalla loukkaantunut ketään. Nosturi kaatui siinä mielessä juuri oikeaan paikkaan, kertoo tilannetta todistanut Juhani Saares.

Rakenteilla oleva rivitalo, jonka rakennustyömaalla nosturi työskenteli, kärsi nosturin tavoin vaurioita rytäkässä. Nosturi saatiin hilattua pystyyn konevoimin vielä keskiviikon aikana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?