Isännän aika ei riitä luottamushommiin

– Tällä meidän mäellä on sen verran työvoimapulaa, ettei yhden miehen aika tahdo riittää luottamushommiin. Tämä syksy on ollut erityisen hankala, kun puintipäiviä on vähän, Kuulialassa maata viljelevä Antti-Jussi Mikkola sanoo.

Kokoomusta kolme kautta edustanut Mikkola on ollut alusta alkaen mukana myös kunnanhallituksessa. Viimeisen kauden hän on toiminut hallituksen puheenjohtajana.

– Koko aikana ei ole ollut ylimääräistä hyvää jaettavana, eikä oikeastaan yhtään helpompaa pätkää. Päätettävänä on ollut isoja asioita kuntaliitoksesta alkaen, ja sama meno tuntuu jatkuvan edelleen. Nyt jatketaan vääntöä kuntakentän ja sosiaalipuolen muutoksista, Mikkola sanoo.

Yksi kommentti

  1. ähky

    Eikös kykypuolueen edustajalle sitten kelpaa työvoimatoimistosta edullisesti saatavat kausityöntekijät, maatalousopistojen harjoittelijat tai virolainen työvoima?
    Sinänsä aivan järkevä päätös ajatellen tulevia eläkepäiviä, että todennäköisesti isännän vatsakin pysyy paremmassa kunnossa pidempään, kun ei jatkuvasti tarvitse juoda niitä epätasalaatuisia edustuskahveja milloin missäkin mirrinristiäisissä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?