Turvallisuutta tekemään

Elämme monella tapaa turvattomuuden aikaa niin yhteiskunnassa kuin yhteisöjen jäseninä. Jatkuvien muutosten keskellä on vaikea tuntea itseään turvalliseksi.

KD:n (kristillisdemokraattien) kunnallispolitiikan perusajatuksena on turvallisuuden lisääminen yhteiskuntamme kaikilla tasoilla (paikallispolitiikasta kansainväliseen politiikkaan). Kuntavaalien alla keskitymme luonnollisesti kunnallispolitiikkaan.

Turvallisuutta tekemään on KD:n kautta lähtemässä KKM-ryhmä. Tämä Karinin, Kaijan ja Marjon ryhmässä on erityisosaamista erityisesti lapsi- ja nuorisotyön sekä yrityskentän osalta. Siksi haluamme toimia Pälkäneellä ennen muuta lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi. Toiminnallamme tahdomme olla luomassa lapsillemme parempaa tulevaisuuden Pälkänettä.

Erityisen tärkeinä pidämme ikääntyvän väestön hyvän hoidon tason säilyttämistä ja mahdollisuuksien mukaan parantamista sekä mielenterveyspalvelujen hyvää hoitoa. Näiden alueiden toivomme toimivan ei vain ”paperilla” kauniina lauseina, vaan käytännön elämän tasolla.

Näitä asioita emme suinkaan yksin kykene tekemään, vaan siihen tarvitsemme kaikkien ryhmien ja ennen muuta kuntalaisten tuen.

Seppo Lahtinen
KD:n vaaliasiamies

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?