Käsityöintoinen porukka kokoontuu Aitoossa

Aitoon Martoille on viime syksystä alkaen tullut kyselyitä käsityöaiheisen toimintapiirin järjestämisestä. Nyt asiat ovat rullanneet sille mallille, että ensimmäinen kokoontuminen pidetään ensi viikon tiistaina 2.10. kello 18 alkaen Aitoon Pysäkillä. Silloin on jo tarkoitus käydä leppoisissa merkeissä tositoimiin, eli kaivaa käsityöt kassien pohjilta.

Samalla hörpätään Marttojen tarjoamat kahvit, nautiskellaan jotain kausiherkkua sekä ohessa luodaan suunnitelmia ryhmän kokoontumisista; kuinka usein kokoonnutaan, missä kokoonnutaan ja haluaako joku jotain teemailtoja.

Käsityöporukan on tarkoitus viettää mukavia iltoja yhteisen harrastuksen parissa, jakaa vinkkejä ja ideoita sekä vaihtaa kuulumisia höyryävän kupillisen ääressä. Leppoisaa yhdessäoloa on siis luvassa! Käsityöiltoihin ovat tervetulleita ihan kaikki asiasta kiinnostuneet, ei tarvitse olla Marttojen jäsen tai aitoolainen hypätäkseen mukaan porukkaan! Toiminta on myöskin täysin maksutonta, ja käsityön aihe on vapaa, kunhan se on jotain kangaspuita pienempää! Aitoon Martat toivottavat lämpimästi tervetulleeksi kaikki asiasta kiinnostuneet!

Käsityökahvila

  • Aitoon Pysäkki (Miemolantie 7)
  • ti 2.10, klo 18

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?