Taekwondo: Kristiina Kaskinen nappasi ensimmäisistä kisoistaan hopeaa

Aitoolaiset pärjäsivät juniorikisoissa

Akusti Naulapää otti ylempien värivöiden liikesarjoissa hopeaa ja otteluissa pronssia.

Ensimmäisiin taekwondokisoihinsa syyskuun lopussa osallistunut Kristiina Kaskinen nappasi heti alempien värivöiden otteluista hopeaa.

Kaskisen lisäksi Tampereen junnukisoissa oli Aitoosta mukana neljä kokeneempaa kilpailijaa, Olivia ja Oliver Davidsson sekä Elias ja Akusti Naulapää. Parhaiten pärjäsi nuoremmassa, alle 13-vuotiaiden B-sarjassa kilpaillut Olivia Davidsson. Hän voitti erikoistekniikat ja sijoittui otteluissa kolmanneksi.

Myös Oliver Davidsson ylsi mitaleille yli 13-vuotiaiden A-poikien sarjassa. Alle 58-kiloisten ylemmän värivöiden otteluista irtosi hopeaa ja erikoistekniikoista pronssia. Akusti Naulapää oli saman sarjan otteluissa pronssilla ja liikesarjoissa hopealla.

Loukkaantumisista kärsinyt Elias Naulapää ei tällä kertaa sijoittunut mitaleille.

Aitoon taekwon-don puheenjohtaja Ilkka Naulapää on erityisen tyytyväinen ensikertalaisen menestyksestä.

– Se antaa sekä juniorille itselleen että muille harrastajille lisäintoa, kun palaa heti ensimmäisistä kisoista mitali kaulassaan. Kristiina Kaskinen oli otteluiden lisäksi mukana myös liikesarjoissa, mutta siitä lajista ei vielä irronnut menestystä.

Naulapää pitää erinomaisena asiana myös sitä, että Aitoon kilpailijat pärjäsivät eri lajeissa.

– Se kertoo siitä, että harjoituksissa tehdään oikeita asioita.

Taekwon-don juniorikilpailut, 23.9. Tampere.

A-pojat ylemmät värivyöt, liikesarjat. 1) Konsta Vaininkainen, Espoo, 2) Akusti Naulapää, Aitoo, 3) Muhamad Altaai, Black Eagle.

A-tytöt alemmat värivyöt, alle 50 kg ottelut. 1) Minna Kivinen, Espoo, 2) Kristiina Kaskinen, Aitoo, 3) Tiia Takalo, Espoo.

A-pojat ylemmät värivyöt, ottelut alle 58 kg. 1) Konsta Vaininkainen, Espoo, 2) Oliver Davidsson, Aitoo, 3) Akusti Naulapää, Aitoo.

A-pojat ylemmät värivyöt, erikoistekniikat. 1) Konsta Vainikainen, Espoo, 2) Joona Sjöqvist, TKD Center, 3) Oliver Davidsson, Aitoo.

B-tytöt ottelut. 1) Mira Sjövall, Black Eagle, 2) Meenu Tarna, Espoo, 3) Olivia Davidsson, Aitoo.

B-juniorit, erikoistekniikat. 1) Olivia Davidsson, Aitoo, 2) Markus Kokko, Espoo, 3) Valtteri Anttila, TKD Center.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?