Rattijuoppo ajoi auton katolleen ja pakeni mökille

Poliisi tavoitti viime viikonloppuna useita rattijuoppoja Sydän-Hämeessä. Sunnuntaina poliisi sai ilmoituksen Lahdentiellä laidasta laitaan seilaavasta autosta. Partio tavoitti auton lopulta Kuhmalahdentiellä. Vuonna 1953 syntynyt paikallinen mieskuljettaja oli matkan aikana ohitellut useita autoja ohituskieltoalueella. Vauhtia autolla oli pahimmillaan 140 kilometriä tunnissa 40 alueella. Mies puhalsi alkometriin 0,72 mg/l. Kuskia epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Liikkuvan poliisin ratsiaan Pälkäneellä jäi puolestaan vuonna 1971 syntynyt valkeakoskelainen mies, joka puhalsi alkometriin 0,28 mg/l.

Lauantaina Hätäkeskukseen ilmoitettiin katolleen lentäneestä autosta Pälkäneellä. Tapahtumapaikalle Murronkulmantielle mennyt pelastushenkilökunta löysi tieltä ulos ajautuneen auton tyhjillään. Auto oli tullut Luopioisista päin ja ajautunut pellolle tien vasemmalle puolelle. Matkalla auto oli kierähtänyt useita kertoja kattonsa kautta ympäri.

Poliisi tavoitti autossa olleet naisen ja miehen myöhemmin mökiltä. Nainen puhalsi alkometriin 1,86 lukemat, mies puolestaan 1,3 promillen lukemat. Molemmat olivat loukanneet itseään jonkin verran, ja mies kuljetettiin hoidettavaksi Acutaan. Parivaljakosta molempia epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Miestä epäillään lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, naista puolestaan ajoneuvon luovuttamisesta päihtyneelle henkilölle ja ajoneuvon luovuttamisesta henkilölle, jolla ei ole siihen oikeutta.

 

Autolle ilkivaltaa Aapiskukolla

Henkilöautolle tehtiin ilkivaltaa sunnuntaina 29. syyskuuta Aapiskukon pihassa Pälkäneellä. Auton toinen kylki oli naarmutettu koko matkalta keulasta polttoainetankkiin asti.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?