Käsityökahvila aloitti innostuneissa tunnelmissa

Marttojen emännöimä käsityökahvila kokoontui Aitoossa ensimmäistä kertaa viime viikon tiistaina. Paikalle saapui neljätoista asiasta innostunutta.

Omaa kokoontumisiltaa käsitöiden harrastajille on toivottu pitkään ja nyt sellainen saatiin käyntiin Pysäkin tiloissa. Ideaa käsityöilloista jalostettiin kahvilan muotoon, koska haluttiin että paikalle iltaa istumaan voivat pistäytyä myös ne, joita eivät käsityöt erityisesti kiinnosta. Myös lapset ovat erityisen tervetulleita mukaan!

Tarjolla on aina kahvia, teetä ja mehua sekä jotain herkkua kastettavaksi. Tarjoiluista saa maksaa omavalintaisen summan säästölippaaseen, josta tuotot menevät Aitoon Marttojen kenialaisen kummitytön hyväksi.

Jatkossa käsityökahvilassa on tarkoitus viettää myös erilaisia teemailtoja, tulossa on muun muassa joulukorttien askartelua sekä ohjausta erilaisten käsitöiden parissa. Pääasiana pysyy silti rento ja mukava yhdessäolo herkkujen parissa.

Kahvila on avoinna aina parillisten viikkojen tiistaisin kello 18–20, paitsi poikkeuksellisesti ensi viikolla (17.10.) kokoonnutaan keskiviikkona. Silloin voit ottaa mukaasi erilaisia käsityöaiheisia lehtiä, katsellaan niistä yhdessä ideoita tulevaan talveen.

Tervetuloa mukaan käsitöiden tai kahvittelun pariin mukavassa seurassa!

 

 

 

Aitoon Marttojen käsityökahvila

  • Aitoon Pysäkillä
  • Joka toinen tiistai (30.10., 13.11., 27.11.,11.12.) klo 18–20 – ensi viikolla poikkeuksellisesti keskiviikkona 17.10.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?