Koripallon sarja-avaus: Pälkäneen mikropoikajoukkueista paremmin pärjäsi Lakers

Luja-Lukko oli ensi kertaa kokeneempi joukkue

 

 

Luja-Lukko Bullsin avausottelussa oli hieman liikaa intoa ja vauhtia. Niinpä Salon Vilpas vei voiton. Kuva: Elina Penttilä

Pälkäneen Luja-Lukko lähti 2003–2005 syntyneiden mikropoikien koripallosarjaan kahdella tasavahvalla joukkueella. Sekä Lakers että Bulls pelaavat kakkosdivisioonaa.

Sarjan avausviikonloppuna Lakers matkusti Kaarinaan ja Bulls kohtasi kotonaan Forssan Koripojat sekä Salon Vilppaan.

Paremman startin sarjakauteen sai Lakers, joka voitti Kaarinassa molemmat ottelunsa selvästi.

Ensin pälkäneläiset kaatoi isäntäjoukkue Ura Basketin. Sarja-avausta jännittäneet joukkueet olivat alussa kipsissä, ja ensimmäinen jakso päättyi Luja-Lukolle 2–3. Tästä eteenpäin pojat innostuivat pelaamaan ja koreja tuli tasaisesti lisää. Lopulta ottelu päättyi Lakersin 36–18 voittoon. Uusista pojista kolme onnistui aukaisemaan pistetilinsä ottelussa.

Toiseen otteluun vastaan tuli LoKoKo, jonka miehistöstä vain yksi oli pelannut edelliskaudella. Tämä näkyi kenttätapahtumissa ja Lakers otti voiton selvästi 44–11. Nyt myös Aleksi Reväsmäki onnistui avaamaan pistetilinsä.

Turnaus oli pojilta todella onnistunut. Hyvät peliesitykset osoittivat, että viime kaudesta on menty hyvin eteenpäin ja uudet pelaajat ovat löytäneet paikkansa joukkueesta.

Lohkon kärkijoukkueeksi kivunnut Lakers matkaa seuraavaksi Forssaan jossa kohdataan FoKoPo ja Salon Vilpas -04 White.

 

Luja-Lukko Bulls aloitti mikropoikien sarjapelit Yhteiskoululla. Päivän saldona oli voitto ja tappio. Kuva: Elina Penttilä

Bulls hävisi avausottelun Salolle

Pälkäneen mikropoikien Bulls -joukkue kohtasi sarjakauden avausottelussa Salon Vilppaan yhteiskoulun kotisalissa. Into pelata oli kaikilla kova, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, eikä virheiltäkään vältytty. Tiukasta taistelusta huolimatta Bulls hävisi ottelun 39–48.

Toiseen otteluunsa Forssan Koripoikia vastaan Bulls lähti pelaamaan kurinalaisemmin ja ottelusta tulikin tiukka.

Kolme ensimmäistä jaksoa oli tasaista peliä. Päätösjaksolla onni kääntyi pälkäneläisille ja heitot upposivat forssalaisia paremmin. Bulls kasvatti johtoaan ja pälkäneläisten riemuksi summerin soidessa lukemat uudella valotaululla olivat 55–48 Bullsille.

Joukkueessa on mukana tällä kaudella useita uusia pelaajia, jotka onnistuivat ensimmäisissä otteluissaan hyvin.

 

Koripallo, mikropojat 2. divisioona

  • Luja-Lukko Lakers – Ura 36–18
  • Luja-Lukko Lakers – LoKoKo 44–11
  • Luja-Lukko Bulls – Vilpas Red 39–48
  • Luja-Lukko Bulls – FoKoPo 55–48

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?