Ruusu Janne Helmikkalalle

Linja-autoilija Janne Helmikkala teki viime viikolla esimerkillisen teon.

Koulukyydissä ollut Epaalan koulun oppilas unohti epähuomiossa linja-autoon ystävälleen tarkoitetun lahjan. Hän ei ollut vielä edes huomannut unohdustaan, kun autoilija kesken oman työpäivänsä kiireiden saapui koululle palauttamaan penkille unohtunutta pakettia.

Arjen hyvät teot eivät vaadi suuria ponnistuksia, mutta niiden kohteille niillä on suuri merkitys. Tästä syystä haluamme kiittää Jannea julkisesti ja kehottaa muitakin aikuisia ottamaan tästä mallia.

Aikuisen esimerkki huolehtimisesta ja huomaavaisuudesta lasta kohtaan on tärkeässä asemassa myöhempinä vuosina. Kiittäminen ja positiivisen palautteen antaminen usein ontuu ja jopa unohtuu itse kultakin, joten haluamme tehdä sen nyt. Kiitos sinulle Janne!

Epaalan koulun väki

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?