Kangasalla keskustellaan puistojen ja ulkoliikuntapaikkojen tulevaisuudesta

Kunnan hallinnassa olevien puistojen, ulkoliikuntapaikkojen ja ulkoilureittien kehittämiseen liittyvistä asioista keskustellaan ensi viikolla kahdessa tilaisuudessa Kangasalla. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Keskustelut pidetään keskiviikkona 31.10. kello 17.30 – 19.30 valtuustosalissa (os. Keskusaukio 2 D) ja torstaina 1.11. klo 17.30 – 19.30 Pitkäjärven koulun auditoriossa (os. Vatialantie 4 A).

Illoissa pohditaan muun muassa sitä, sijoittuvatko leikkipuistot ja pallokentät sopiville paikoille, onko nuorilla riittävästi liikuntapaikkoja, millaisia puistoalueita ja ulkoilumahdollisuuksia ikäihmiset tarvitsevat, millaisin resurssein viheralueita ja ulkoliikuntapaikkoja jatkossa hoidetaan sekä millaiset viherpalvelut keskustaajaman ulkopuolella ja haja-asutusalueilla on.

Keskustelutilaisuudet ovat osa kunnan teknisessä keskuksessa laadittavaa Kangasalan viheralueiden toteuttamisohjelmaa 2013-2020. Tilaisuuksissa on mahdollista ottaa kantaa esimerkiksi suunniteltuihin uusiin puisto- tai ulkoliikuntakohteisiin, olemassa olevien kohteiden kunnostamiseen sekä poistettavaksi ajateltuihin kohteisiin.

Toteuttamisohjelman luonnokseen voi tutustua kunnan kotisivuilla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?