Pelastuslaitosta tarvittiin liikenteessä jo ennen lumia

Matinsaaren edustalla tyhjänä ajelehtinut vene aiheutti etsintäoperaation viime viikon tiistaina Sahalahdella

Palomiehillä piti kiirettä liikenteessä ja vesillä jo ennen lumentuloa.

. Palokunnan tehtäväksi jäi vetää vene rantaan. Poliisi sai nopeasti yhteyden veneen omistajaan, jolloin ilmeni, että vene oli lähtenyt karkuteille laituristaan eikä ihmishenkiä ollut vaarassa.

Ajossa olleesta henkilöautosta alkoi nousta savua viime perjantaina Kangasalla. Aroniankujalle pihaan ajanut auto ei kuitenkaan syttynyt palamaan, ja savun muodostuminenkin hiipui itsekseen. Pelastuslaitos siirsi auton varotoimena kauemmas lähistöllä olleista rakennuksista.

Mallitiellä puolestaan henkilöautosta valui tielle noin 10 litraa polttoainetta. Pelastuslaitos kävi paikalla imeyttämässä bensan. Onnettomuuden syyksi paljastui auton kumisen polttoaineletkun irtoaminen polttoainetankista.

Kahta henkilöä kuljettanut mopoauto törmäsi tien vieressä olleeseen kallioon Kangasalla viime lauantaina. Aamuyöstä tapahtuneesta onnettomuudesta selvittiin ilman henkilövahinkoja. Mopoauto oli lähtenyt kuljettajansa käsistä Savontiellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?