Ville Klasila voitti arvonnan viimeisestä valtuustopaikasta

Pälkäneen kokoomuksen viimeinen valtuustopaikka arvottiin Ville Klasilan (vasemmalla) ja Esko Peltosen kesken.

Pälkäneen uuden kunnanvaltuuston lopullinen kokoonpano varmistui keskiviikkoiltana, kun keskusvaalilautakunta suoritti arvonnan Ville Klasilan ja Esko Peltosen kesken. Arvontaan jouduttiin, koska molemmat kokoomusehdokkaat saivat sunnuntain vaalissa 43 ääntä.

Kokoomuksen yhdeksäs paikka meni Ville Klasilalle, joka nousee uutena valtuustoon.

Esko Peltonen oli kokoomuksen ääniharava, kun Luopioisiin valittiin kunnanvaltuustoa vuonna 2004. Edellisissä vaaleissa hän keräsi 60 ääntä ja pääsi toiseksi viimeisenä kokoomuslaisena Pälkäneen valtuustoon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?