Näköislehteen kirjaudutaan loppuviikosta alkaen puhelinnumerolla

Näköislehtiarkisto otettu käyttöön

Sydän-Hämeen Lehden näköislehti uudistuu. Arkisto on otettu käyttöön, ja luettavissa ovat kaikki vuoden 2012 lehdet. Monen näköislehden lukijan kaipaama hakutoiminto saadaan pian käyttöön, ja sen jälkeen näköislehti toimii jälleen erinomaisena tietolähteenä paikallisista asioista kiinnostuneelle.

Näköislehti on tallennettavissa tietokoneelle, tabletille tai muulle lukulaitteelle. Sivuja voi myös tulostaa.

Näköislehti on ollut koekäyttövaiheessa vapaasti luettavissa. Loppuviikosta alkaen otetaan käyttöön kirjautuminen.

Näköislehden lukeminen on toistaiseksi maksutonta tilaajille. Näköislehteen kirjaudutaan puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella, jotka tulee lisätä tilaustietoihin tilaajapalvelussa. Pelkän näköislehden tilaaminen onnistuu myös tilaajapalvelun kautta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?