Haanloukkaan jää kestää plussakelit

Perjantaina avattu Haanloukkaan tekojää oli sunnuntaina puolen päivän ajan suljettu.

– Jään pinta pehmenee, jos lämmintä on yli neljä astetta ja vettä tulee runsaasti. Kenttä suljettiin, jottei jäätä vaurioitettaisi turhaan. Kun sade loppuu, pinta kovenee aika nopeasti, liikuntasihteeri Petri Ketola sanoo.

Maanantaina kenttä oli taas luistelukunnossa.

– Harjoitusvuorojen lisäksi joka päivälle on sovitettu mailattomia ja mailallisia yleisöluisteluvuoroja, jotka palvelevat muun muassa perheitä. Niillä ei ole ollut vielä varsinaista ruuhkaa, Ketola sanoo.

Liikuntasihteeri toivoo, ettei kaukaloon mentäisi sulan maan aikaan kengillä. Hiekkatekonurmen hieno hiekka tarttuu kenkiin ja kulkeutuu kaukaloon. Hiekanmuruset tylsyttävät luistimia ja voivat aiheuttaa jopa vaaratilanteita.

Haanloukkaan yleisöluisteluvuorot löytyvät Pälkäne harrastaa -sivuilta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?