Jo on aikoihin eletty…

On päivänselvää, että Saarioisten irtisanomiset ovat henkilökohtainen koettelemus jokaiselle irtisanotulle ”äidille”.

Mieleeni nousi kuitenkin myös yhteinen huoli. Kuka kantaa vastuun, kun tehtaan turvallisuustaso tahallisesti lasketaan, kun asiaan vihkiytynyt turvallisuuspäällikkö sanotaan irti?

Miten käy esimerkiksi viereisen yhtenäiskoulun, jos jotain ikävää tapahtuu?

Olen ymmärtänyt, että turvallisuuspäällikkö oli monen asian ainoa osaaja, eikä voi olettaakaan, että esimerkiksi vartijoiden koulutus riittäisi moisen työtaakan ja erityisosaamisen hoitamiseen.

Olen tyrmistynyt siitä, miten vanha perheyritys valitsee irtisanottavat. Voiko turvallisuuspäällikön irtisanoa taloudellisista tai tuotannollisista syistä, kun kyseessä on myös monen ”äidin” lasten turvallisuus kuten myös muidenkin kyläläisten? Vai purivatko omat koirat ja myyrät jatkavat työtään?

Olisiko vanhempainyhdistyksen tai jopa opettajien paikka nousta vastarintaan vanhempien rinnalle? Selkeät perustelut olisivat paikallaan ja selvitys siitä, kuinka turvallisuutemme jatkossa taataan.

Voimia kaikille irtisanotuille!

 

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta

Kommentit (3)

    • yksi muiden joukossa

      saarioinen sai nyt isolla luudalla lakastua sairaat ja vanhemmat työntekijät ulos. mikäs sen parempaa säästöä,kalliiksi tulee kauankin palvelleet ihmiset ja sairaat…kaikille sairauksille kun ei voi mitään. mutta nyt oli hyvä rako putsata väki vanhoista työntekijöistä ja ikärasismikin näkyi hyvin siinä putsauksessa. toivottavasti työt lisääntyy kun väki häviää…sitten voimme toivottaa vain että: sitä saa mitä tilaa!

  1. yksi muiden joukossa

    saarioinen putsasi nyt isolla luudalla työntekijänsä ,kun siihen kerran oli oiva mahdollisuus. sairaat ja kauan palvelleet ulos. ei siinä mitään,kalliiksihan ne tulevatkin talolle. toivottavasti siellä työt lisääntyy kun porukka liukenee ulos. ihmetelkää siinä sitten mitä teette? tai ehkä ei enää ihmiset osta sitäkään vähää saarioisten mössöjä. näin se menee: sitä saa mitä tilaa!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?