Taidepappilasta tuttu Llerena nyt Tampereella

Perulaisen taiteilijan Moises Llerenan maalauksiin Kuhmalahden taidepappilassa kesällä 1996 tai 2011 tykästyneet saavat mahdollisuuden nähdä Llerenan töitä jälleen, tällä kertaa Tampereella. Taiteilijan Viidakon kaikuja -näyttely on nähtävillä Galleria Koppelossa Hämeenpuistossa marraskuun loppuun asti.

Näyttely korostaa ihmisen ja luonnon monimuotoisuutta ja näiden kahden läheistä suhdetta toisiinsa. Ihmisen tekemät jäljet näkyvät selvimmin luonnossa juuri sademetsässä, jossa lajien herkkä vuorovaikutus toisiinsa voi häiriintyä hyvin pienestä muutoksesta.

Llerena maalaa surrealistisia sekä sadunomaisia teoksia akryyli- ja öljyväritekniikkaa käyttäen. Tällä hetkellä hän asuu Bernissä, Sveitsissä, missä näyttelyn teoksetkin ovat valmistuneet.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?