Naisten muoti valtaa Pirtin

Kangasalan Pirtillä järjestetään lauantaina naisten kauneus-, muoti- ja hyvinvointitapahtuma. 24.11 kello 10–17 on esillä kosmetiikkaa, vaatteita, koruja, kauneusalan ja terveydenhoitoalan palveluita sekä ennustaja.

Naisten kauneus-, muoti- ja hyvinvointipalveluita ja -tuotteita koottiin Pirtille ensimmäistä kertaa keväällä. Toista kertaa järjestettävän tapahtuman taustalla on muotialalla toimiva naiskolmikko Kangasalta: Monica Saastamoinen Mimo Fashionilta sekä Karoliina Viitala ja Riitta Salmi Avonilta.

– Halusimme järjestää kotikunnan naisille jotakin. Yhteistyöllä ja verkostoitumisella saamme paljon enemmän aikaan pienessä kunnassa kuin kilpailemalla, naiset sanovat.

Pirtiltä löytyy lauantaina edullisia kauneusalan tuotteita ja palveluita; esimerkiksi pikameikkejä, -kampauksia. Päivän aikana järjestetään muotinäytös, naurujoogaa, onnellisuusluento, rentoutustunti sekä arvontaa. Paikalla on kahvio.

Maksuton tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille naisille – tai joululahjaa etsiville miehille. Mukana olevat yrittäjät ovat lahjoittaneet palkintoja arpajaisiin, joiden tuotto käytetään Pirtin remonttiin. Päivän aikana jaetaan myös 60 yllätyskassia, joista löytyy tuotteita, tarjouksia ja mukana olevien yrittäjien esitteitä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?