Harjoitusturnaus: Pirkkalan Viri ja Raholan Pyrkivä kaatuivat selvin lukemin

Mikrotytöt ylivoimaisia

 

Kati Ahola yllätti ensimmäisessä ottelussaan ennakkoluulottomalla pelillään.

Pälkäneen Luja-Lukon 7–9-vuotiaat mikrotytöt eivät ole vielä mukana koripallosarjoissa. Osa pelaajista on aloittanut pallon kesytyksen pallokouluikäisenä, osa vasta tänä syksynä.

Pälkäneen Mikrotytöt emännöivät marraskuun puolivälissä harjoitusturnausta Yhteiskoululla. Taitoja mitattiin Pirkkalan Viriä ja Raholan Pyrkivää vastaan pelatuissa otteluissa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Pirkkala, ja hyvin pian kävi selväksi, että tasoero oli suuri kotijoukkueen eduksi.

Avausvoitto irtosi lopulta ylivoimaisin lukemin 52–10.

Valmentaja peluutti tyttöjä tasaisesti ja melkein kaikki pääsivät korinteon makuun. Kantavana voimana hääri minitytöissä rutiinia hankkinut Hanna Hirvonen, joka pussitti peräti 20 pistettä.

Valmentajalle iloisimman yllätyksen tuotti Kati Ahola, joka ihastutti ennakkoluulottomalla pelillään ja heitti neljä pistettä. Emmi Rautaselle kirjattiin 8 pistettä, Sara Tuholalle 6, Eveliina Salolle, Ronja Kallioiselle ja Ida Östringille 4 pistettä. Katri Sihto saalisti avausottelussa 2 pistettä.

Toisessa pelissä vastaan saatiin Raholan joukkue, ja kotijoukkueen tahti oli samanlaista kuin ensimmäisessäkin pelissä. Ottelu pysyi kotijoukkueen hallinnassa alusta asti, eikä Raholasta ollut haastajaksi. Loppulukemat 42–2 kertovat tyrmäävästä ylivoimasta.

Minityttöjen sarjapeleissä kokemusta hankkinut Hanna Hirvonen oli pitelemätön, kun hän pääsi pelaamaan itsensä ikäisten kanssa.

Hanna Hirvonen ja Sara Tuhola tekivät tuhoisinta jälkeä Raholan korilla. Molemmat heittivät 16 pistettä. Heitto oli kohdallaan myös Emmi Rautasella (8 pistettä), Ronja Kallioisella (4) ja Emma Kihlströmillä (2).

Ida Östring ja Emmi Rautanen hoitivat pelinrakentelun molemmissa otteluissa todella mallikkaasti. Emmi Rautanen pussitti hienojen läpiajojen päätteeksi myös koreja hyvällä prosentilla.

Valmentaja Vesa Tuhola oli todella ylpeä suojateistaan, jotka kaikki pääsivät pisteiden makuun. Erinomaiset otteet pistivät harkitsemaan myös sarjaan lähtemistä kevätkaudeksi.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?