Kangasalla pahoinpidelty 14-vuotias tyttö toipuu

Kangasalan Pikkolan koulun parkkipaikalla reilu viikko sitten pahoinpidelty 14-vuotias tamperelaistyttö toipuu vammoistaan. 16-vuotias kangasalalaistyttö löi nahistelun päätteeksi 14-vuotiasta tyttöä puisella astalolla pään ja niskan alueelle siten, että uhri menetti tajuntansa. Pahoinpitelijäksi epäilty tyttö oli saanut astalon pojalta, joka oli tuonut sen tapahtumapaikalle mopoautossaan. Noin 50 sentin pituinen lyömäase oli tehty koulun käsityötunnilla.

16-vuotiasta tyttöä epäillään törkeästä pahoinpitelystä ja pahoinpitelystä.

Murtoja Pälkäneellä

Sappeen Matkailukeskuksen alueella sijaitsevalta mökiltä anastettiin viihde-elektroniikkaa 9.­–13.11. Varkaat veivät mukanaan esimerkiksi television, CD-soittimen, DVD–levyjä ja keittiökoneita kuten vedenkeittimen ja leivänpaahtimen.

Pälkäneen Peltotieltä varastettiin puolestaan 15.–16.11. Trek 4000 -merkkinen maastopyörä. Pyörä on väriltään sini-musta.

Poliisi ottaa molemmista tapauksista vastaan yleisövihjeitä Pirkanmaan poliisilaitoksen vihjepuhelimeen numeroon 0800–90022.

 Nuorella miehellä turhan raskas kaasujalka Lahdentiellä

Nuorehko mieshenkilö ajoi melkoista ylinopeutta liikkuvan poliisin tutkaan Lahdentiellä Pälkäneellä toissasunnuntaina. Vuonna 1984 syntynyt ulkopaikkakuntalainen kuljettaja päästeli 136 kilometrin tuntinopeutta 80 alueella. Ylinopeudesta ei ehtinyt aiheutua vaaraa muulle liikenteelle. Tapahtuma-aikaan iltayhdeksältä kuitenkin satoi, oli pimeää ja myös ajourissa oli vettä, ja nämä tekijät osaltaan lisäsivät tilanteen riskialttiutta.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?