Joulutilaisuuksia joka päivälle

Pälkäneen seurakunnassa riittää tiistaista alkaen joulutapahtumia joka päivälle. Vilkkain päivä on jouluaatto, jolloin vietetään päivähartautta vanhainkodilla ja Kostiakodilla. Joulukirkkoja on kolme: aattoiltapäivänä kello 15, jouluyönä kello 23 ja jouluaamuna kello 8.

Joulutapahtumien putken aloittaa tiistaina 18.12. kello 9.30 kirjossa vietettävä lasten ja päivähoidon joulukirkko.

Keskiviikkona kello 8 järjestetään työpaikkojen hartaus. Illalla kello 19 Pentti, Heini, Iina ja Roosa Hietanen konsertoivat kirkossa yhdessä musiikkiopiston puhallinorkesterin ja sinfoniajousiyhtyeen kanssa.

Torstaina kello 13 lauletaan kauneimpia joululauluja Palvelutalo Kanervassa (Nuohoojantie 14).

Perjantaiaamuna kello 8.30 järjestetään alakoulujen joulukirkko.

Lauantai-iltana kello 17.30 alkaen rauhoitutaan joulun sanoman äärelle Syrjänharjun joulutulilla.

Joulupäivän iltana vietetään rukoushetkeä Pyhän Mikaelin kirkkorauniolla. Soihtukulkue vanhallekirkolle lähtee kello 17.30.

Sunnuntaina kello 10 alkaen vietettävässä adventtisunnuntain messussa on mukana myös Pyhän Mikaelin alttarikilta.

Jouluaaton vietto alkaa vanhainkoti Harjutuulen hartaudella kello 10.30. Kostiakodilla päivähartaus pidetään kello 13. Jouluaaton hartaus alkaa kirkossa kello 15 ja jouluyön messu kello 23. Jouluyönä lauletaan Kauneimpia joululauluja.

Joulupäivänä kello 8 alkavassa jumalanpalveluksessa ovat mukana Aimo Kokkola sekä Kuhmalahden entinen kanttori, nykyisin Rodoksella toimiva Terho Taipalinen. Joulupäivän iltana kello 17.30 lähtee lyhtykulkue vanhallekirkolle. Rukoushetki Pyhän Mikaelin kirkkorauniolla alkaa kello 18.

Tapaninpäivän aamuna kokoonnutaan messuun kello 10.

Pälkäneen seurakunta: Joulun sanomaa viedään joulukirkon lisäksi päivähoitoon, kouluille, vanhainkodeille, palvelutaloille ja joulutulille

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?