Katukappelilla myyjäiset ja joulujuhla

Pälkäneen Katukappelilla järjestetään lauantaina 15.12. joulumyyjäiset. Kaupan on kello 10–14 leivonnaisia sekä joulupakettiin sopivia tuotteita, kuten itse tehtyjä kynttilöitä ja käsitöitä. Myyjäispöytien äärellä voi myös ostaa arpoja, kuunnella joulumusiikkia, maistella glögiä, nauttia kuumasta makkarasta sekä tehdä löytöjä kirpputorilla. Osa kirpputorin ja myyjäisten tuotosta menee katulapsi- ja nuorisotyöhön Itä-Afrikkaan.

Sunnuntaina Katukappelissa vietetään kello 16 koko perheen joulujuhlaa. Ohjelmassa on muun muassa nuorten ja aikuisten yhdessä esittämä joulukuvaelma, joka kertoo joulun todellisesta sanomasta eli Jeesuksen syntymästä. Kappelin lauluryhmä esittää vanhoja tuttuja joululauluja. Lisäksi kuullaan joulumuisteloita, runoja sekä joulun Sanaa. Aatonaattona iltapäivällä kello 16 Kappelissa hiljennytään jouluhartauteen.

Entisissä Kelan tiloissa (Keskustie 5) toista vuotta toimiva Katukappeli on Pälkäneen helluntaiseurakunnan kokoontumistila.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?