Palveluliikenteen kuljettajat selvillä

Pälkäneen kunnanhallitus päätti käyttää sopimuksissa olleet optiot ensi vuodelle kunnan palveluliikenteen järjestämisessä. Hallitus katsoi, että yhteydet ovat tällä hetkellä toimivat, niille on käyttäjiä eikä reittejä ole perusteltua muuttaa.

Palveluliikennettä ajetaan väleillä Myttäälä­–Onkkaala, Laitikkala–Onkkaala, Aitoo–Puuutikkala, Kuohijoki–Padankoski ja Ämmätsä–Kyynärö. Ensimmäisen reitin hoitaa jatkossakin Taksi Mikko Helenius, toisen Yhteenliittymä Alhonen ja Kallioinen, kolmannen Taksi Pasi Kallioinen, neljännen Taksi Kari Saarinen ja viidennen Morilea Oy, Kimmo Haataja.

Näiden lisäksi kunta järjestää asiointi- ja palveluliikennekuljetuksia koulupäivien aikana reiteillä Sappee–Salmentaka–Pälkäne ja Myttäälä–Pälkäne–Valkeakoski. Nämä reitit on kilpailutettu erikseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?