Jumppamaraton liikuttaa lauantaina Kuhmalahdella

Viime vuonna jumppamaraton keräsi vanhalle seurakuntatalolle nelisenkymmentä kuntoilijaa.

Kuhmalahdella järjestetään perinteinen kinkkujumppamaraton lauantaina 5.1.2013. Jumppamaraton alkaa kello 11 ja jumppalaji vaihtuu aina tasatunnein. Mukaan voi tulla vaikka koko maratonin ajaksi tai yksittäisille tunneille oman jaksaminen ja mielenkiinnon mukaan.

Vesipullot, käsipainot ja jumppamatot ovat tarpeen hikisen päivän aikana.

Laura, Tiina ja Sanna Mantere liikuttavat jumppaajia Pentosalissa aamupäivästä alkaen yhteensä viisi tuntia. Ensimmäinen jumppa on rauhallinen perusjumppa, joka sopii hyvin myös varttuneille. Seuraava tunti on vauhdikkaampaa ja sykettä kohottavampaa jumppaa, joka ei kuitenkaan vaadi osallistujilta monimutkaisten askelkuvioiden hallitsemista.

Kolmantena liikutaan kuntopiirin merkeissä ja neljäs tunti on omistettu aina yhtä suositulle kuntotanssille, jossa pääasia ei ole hikoilu, vaan hauskanpito. Viimeinen tunti venytellään, rentoudutaan ja huolletaan kehoa.

Jumppamaraton päättyy viimevuotiseen tapaan venyttelyyn ja kehonhuoltoon.

Jumppamaratonin järjestää Kuhmalahden Kisa ja tapahtuma on kaikille avoin. Lisätietoja jumppamaratonista ja muusta Kisan toiminnasta löytyy nettisivuilta http://kisa.nettisivu.org

 

 

Kinkkujumppamaraton

5.1.2013 Kuhmalahden Pentosalissa

 

kello

11–12 Rauhallinen perusjumppa

12–13 Kinkkujumppa

13–14 Kuntopiiri

14–15 Kuntotanssi

15–16 Kehonhuolto ja venyttely

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?