Osuuskunta voi madaltaa kynnystä yrittäjäksi

Osuuskuntaneuvoja Mirja Taipale Tampereelta kertoo tiistaina 15.1. kello 10 osuuskuntamuotoisesta yrittämisestä Mikkolan Navetalla Luopioisissa. Tilaisuudessa saa perustietoa osuuskuntatyyppisestä yrittämisestä ja vastauksia asiassa askarruttaviin kysymyksiin.

Suomeen on viime aikoina perustettu paljon työosuuskuntia, joiden tarkoituksena on tarjota lähinnä lyhytkestoisia työtilaisuuksia jäsenilleen. Jäseniä työllistävät esimerkiksi tilapäistyövoimaa tarvitsevat yritykset. Myös kotitaloudet tarvitsevat tekijöitä erilaisille kotitalouspalveluille.

Osuuskuntamuoto voi tarjota hyvän tavan kokeilla, miten omalla yrityksellä riittäisi asiakkaita tai kantaako liikeidea muuten.

Mikkolan Navetan tilaisuus on kaikille avoin. Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä liittymistä mihinkään osuuskuntaan, mutta voi herätellä uusia ajatuksia: voisiko esimerkiksi oman erityistaidon tai harrastuksen muuttaa lisäansioiden lähteeksi. Osuuskuntamuoto voi tarjota myös eläkeläiselle tilaisuuden tehdä silloin tällöin muutama tunti töitä ajan kuluksi ja mielen piristykseksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?