Kotihoitoon kolmas tiimi Pälkäneelle

Pälkäneelle perustetaan kolmas kotihoidon tiimi maaliskuussa. Tällä hetkellä kotihoidon tiimit ovat Onkkaalassa ja Luopioisissa. Onkkaalan toimisto sijaitsee Harjutuulessa ja Luopioisten toimistotila on Kukkiakodolla. Tiimit ovat tällä hetkellä henkilöstömäärältään suuria, mikä vaikuttaa osaltaan siihen, että asiakkaalla työntekijät vaihtuvat usein, vaikka tavoitteena onkin, että sama hoitaja käy mahdollisimman paljon samalla asiakkaalla.

Pienempi tiimikoko pienentää asiakasmäärää tiimiä kohden, mutta myös henkilöstön vaihtuvuutta asiakkaan näkökulmasta. Lisäksi henkilöstön ajomatkat lyhenevät. Henkilöstömäärä tiimiä kohden on noin 6–10 työntekijää asiakasmäärän ja alueen mukaan.

Kolmas tiimi perustetaan maaliskuun alussa Aitoon entisen alakoulun tiloihin toiseen kerrokseen, jossa esikoulu on aiemmin toiminut. Tilaan ei vaadita muita investointeja kuin muutamien lääkekaappien ja pöytien hankkimista. Tilat otetaan käyttöön helmikuun alusta alkaen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?