Kokoomus haluaa lisätä päätöksenteon avoimuutta

Rainer Zeitlin (oikealla selin) jätti valtuustokokouksen päätteeksi aloitteen päätöksenteon avoimuuden lisäämiseksi.

Pälkäneen kunta on uusimassa nettisivujaan. Kokoomuksen valtuustoryhmä toivoo, että uusille sivuille saataisiin tieto tulossa olevista lautakuntien ja muiden hallintoelinten kokouksista. Lisäksi kokoomus ehdottaa, että esityslistat liitteineen julkaistaisiin etukäteen netissä.

– Kunkin asian kohdalla voisi olla valmistelijan ja lisätietojen antajan puhelinnumero, jotta päättäjät, kuntalaiset ja media voisivat halutessaan hankkia lisätietoa oikealta henkilöltä, valtuustoaloitteen jättänyt kokoomusryhmän puheenjohtaja Rainer Zeitlin sanoi.

Kokoomus haluaa lisätä päätöksenteon avoimuutta.

– Kunnan tulee viestiä myös vireillä olevista, päätökseen tulevista asioista, Zeitlin muistutti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?