Sydän-Hämeen Lehden kyläkierros: Luopioisten lukijat liikkeellä aurinkoisella mielellä

Lehtiuudistus keräsi kiitosta


Sydän-Hämeen Lehti tarjosi torstaina kahvit luopioislaisille lukijoille. Aurinkoisena talvipäivänä väki oli liikkeellä aurinkoisella mielellä.

Päiväsaikaan Liekkiin poikkesi kahville pääasiassa iäkkäämpiä lukijoita. Heitä kiinnostivat enemmän paperilehden uudistukset ja muutokset kuin uudet sähköiset tuotteet.

Marjatta Riihilahti kävi Luopioisten Liekissä maksamassa tilausmaksunsa.

Luopioisten suunnan lukijoilta tuli kiitosta yksipäiväistymisestä. He uskoivat, että kerran viikossa ilmestyvän keskiviikkolehden pariin tulee palattua entistä useammin, kun se niputtaa koko viikon tapahtumat yksiin kansiin. Muutamat tosin pohtivat, että viikkorytmi menee uusiksi, kun maanantaina ei jatkossa enää tulekaan lehteä.

Joku toivoi, että sivumäärä vähenisi, kun lehti ilmestyy vain kerran viikossa; paperia kun kertyy muutenkin mahdottomasti. Toive tuskin toteutuu, sillä jutun arvoiset tapahtumat ja henkilöt eivät vähene, vaikka lehden ilmestymispäivä muuttuu.

Monet pitkäaikaiset lukijat kertoivat, että jälkikasvu on ottanut käyttöön ”Sydärin” netti- ja mobiiliversiot, mutta he itse eivät ole lähteneet päivittämään puhelimiaan sitä varten, että voisivat lukea paikallisuutisia luurin välityksellä.

Lukijoille esiteltiin etukorttia, jonka kautta Sydän-Hämeen Mobiilia pääsee lukemaan helmikuun alusta alkaen lukemaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?