Käsillätekijäin ystävänpäivä Pälkäneen yhteiskoululla

Käsillätekijät tapaavat ystävänpäivänä Pälkäneen yhteiskoululla. Pöytien äärellä voi tehdä myös todellisia löytöjä.

Kädentaitajien ystävänpäivää vietetään Pälkäneellä neljättä kertaa.

Onko sinulle jäänyt käyttämättömiä lankoja, kankaita, työvälineitä, verhoilun, puutöiden tai muiden tekniikoiden tarveaineita, valmiita käden tuotoksia (uusia tai vanhoja), lehtiä tai kirjoja, joista olet valmis luopumaan? Tule ja tuo tavarat näytille, ehkäpä niille löytyy tarvitsija. Samalla reissulla voi katsastaa muiden paikalla olijoiden pöydät ja pikkurahalla voi tehdä hyvän hankinnan.

Valkeakoski-opisto ja Kukkian Kädentaitajat järjestävät mahdollisuuden viettää ystävänpäivää kädentaitojen parissa Pälkäneen yhteiskoulun ruokalassa sunnuntaina 10.2.. Ovet ovat avoinna asiakkaille kello 12–16. Myyjät voivat ilmoittautua Ritva Forsvikille 5.2. mennessä numeroon 040 335 7066.

Päivän aikana voi myös neulahuovuttaa ystävänpäivän sydämen tai vääntää metallilangasta sydänkirjanmerkin ja tutustua kädentaitojen lyhytkurssien tarjontaan. Kukkian Kädentaitajien kahvio on auki tapahtuman ajan.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?