Jalkapallo: Pälkäneläispuolustaja sai vastuuta Hakan edustusjoukkueessa

Lindeman kolkuttelee Tehtaan kentän portteja

Pälkäneläinen Ossi Lindeman kolkuttelee Hakan edustusjoukkueen portteja. Vasemman laidan täsmäase on valmentaja Harri Kampmanille varteenotettava vaihtoehto vasemmaksi laitapuolustajaksi.

Ossi Lindeman ei arkaillut miesten peleissä. Aktiivinen puolustaja nousi hanakasti ja väläytteli täsmäasettaan, vasemman jalan kierteistä keskitystä.

Viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta Ykköseen pudonnut Valkeakosken ylpeys on testannut talven aikana uusia pelaajia harjoituksissa ja treenipeleistä. Lauantaina Pirkkahallissa pelatussa Futis Cupissa oli mukana seitsemän omaa A-junioria. Heistä eniten vastuuta sai pälkäneläinen Lindeman, joka pelasi koko ottelun Kakkosen Härmää vastaan. Hyvät otteet vasemman laitapuolustajan tontilla toivat avauksen paikan myös loppuotteluun Ilvestä vastaan. Haka voitti turnauksen rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Lindeman vakiinnutti viime vuonna paikkansa Hakan A-junioreiden avauskokoonpanossa. Joukkue ei selvittänyt karsinnoista tietään SM-sarjaan, vaan pelasi kesän ajan ykkösdivisioonaa.

Lohkossaan kakkoseksi sijoittunut Haka tavoittelee jälleen täksi kaudeksi SM-sarjapaikkaa. Karsintojen avausottelussa HJS kuitenkin yllätti Hakan. A-juniorit pelaavat ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina Valkeakosken Saharassa. Kello 15 alkavassa ottelussa vastaan asettuu FC Lahti.

Veeti Liljedahl sovitti Pirkkahallin turnauksessa ensimmäistä kertaa ylleen edustusjoukkueen pelipaitaa.

Pirkkahallin turnauksen Härmä-pelissä Hakan puolustusvastuu lepäsi vahvasti pälkäneläishartioilla, sillä toisella jaksolla Veeti Liljedahlkin pääsi testaamaan miesten pelin vauhtia oikeana laitapuolustajana.

Hakan A-junnujen kolmas pälkäneläispelimies Tuomas Laesterä oli nimetty joukkueen vahvuuteen. Ensivisiitti edustusjoukkueen paidassa jäi tekemättä, kun turnauksen alla kokoonpanoon liittyi kaksi algerialaista testipelaajaa. Karim Benounes ja Yazid Mansouri saatetaan nähdä Tehtaan kentällä kesällä, sillä kaksikko kuului joukkueen parhaimmistoon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?